Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#پاسپورت کانادایی
#پاسپورت
#پاسپورت کانادایی

توی این اطلاعایه جدید دولت کانادا در خصوص ویزا توریستی میگه برای ایمدیت فمیلی سی تیزن ها و اونایی که ویزا موقت دارند اما پاراگراف بعدی میگه اکستندد فامیلی فقط سیتیزن ها،منظور از سیتیزن چی میشه در اینجا؟من برادرم الان سه سال کامل هست که تو خاک کاناداس واز همدن اول هم پی آر رفت اما پاسپورت کانادایی چند ماه دیگه آماده میشه.این موضوع شامل من نمیشه؟
2021-09-13 17:31:00 #Canada [پاسپورت کانادایی] مهاجرت

سلام برای پاسپورت کانادایی نوزاد میشه مدارک رو با پست نفرستاد و به اداره پاسپورت یا سرویس کانادا مراجعه کرد و پاسپورت رو گرفت ؟
2020-11-10 09:13:00 #Montreal [پاسپورت کانادایی] مهاجرت

من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada [ویزای دانشجویی] مهاجرت

برای تمدید پاسپورت تاریخ ۳۱ ام اقدام کردم و هنوز خبری نشده کسی از اطلاع دارن که چند روزه صادر میشه؟
2021-08-31 06:55:00 #Canada [تمدید پاسپورت] مهاجرت

من درخواست اكستند ويزاي تحصيلي ام را در خاك كانادا سابميت كرده ام (قبلا استادي پرميت اكستند شد) هنوز جواب نيامده است ايا ميتوانم به ايران بروم و زمانيكه اپرو شد پاسپورت را به انكارا بفرستم براي تگ ويزا؟؟؟
2021-08-31 16:22:00 #Canada [استادي پرميت] مهاجرت

من کانادا هستم و برای CAQمجدد باید تمکن مالی بذارم اگه پدرم از ایران با حساب خودشون برام تمکن بگیرن با توجه به اینکه من ازدواج کردم قابل قبوله؟
2021-09-18 15:07:00 #Montreal

میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00 #Montreal

من و همسرم برای تحصیلی اقدام کردیم به عنوان تای مادرم مبایعنامه ی یک واحد آپارتمان را به نام من بنویسند ،اگر تاریخش نزدیک باشه از نظر آفیسر نکته منفی میشه؟ واینکه مادرم اسمش تو مبایعنامه هست ایراد داره؟
2021-08-31 11:03:00 #Montreal

توی این اطلاعایه جدید دولت کانادا در خصوص ویزا توریستی میگه برای ایمدیت فمیلی سی تیزن ها و اونایی که ویزا موقت دارند اما پاراگراف بعدی میگه اکستندد فامیلی فقط سیتیزن ها،منظور از سیتیزن چی میشه در اینجا؟من برادرم الان سه سال کامل هست که تو خاک کاناداس واز همدن اول هم پی آر رفت اما پاسپورت کانادایی چند ماه دیگه آماده میشه.این موضوع شامل من نمیشه؟
2021-09-13 17:31:00 #Montreal

اگر سابقه کار کانادایی داشته باشیم در ناک بی و بخواهیم پروفایل اکسپرس انتری بعنوان اپلیکنت اصلی باز کنیم حتما باید ورک پرمیتمون کلوزد باشه؟
2020-12-23 17:30:31 #Montreal مهاجرت[سابقه کار] مهاجرت[ورک پرمیت] مهاجرت[اکسپرس انتری] مهاجرت

برای گرفتن پاسپورت اقایون اگر نه گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشن نه سربازی رفته باشن باید هزینه پرداخت کنن؟
2021-09-05 16:23:00 #Montreal